Šokantna istina o porodici: Partnerka ga prevarila s njegovim djedom, sin mu je zapravo stric

Video na društvenoj mreži TikTok prvo je bio neozbiljno shvaćen, ali nakon toga muškarac je tvrdio da je ova priča istina.

Muškarac je podijelio video na TikToku u kojem je otkrio šokantnu istinu o svojoj porodici. Naime, saznao je da je navodno njegova djevojka, ujedno i majka njegove djece, imala aferu sa njegovim djedom dok su svi zajedno živjeli u istom domaćinstvu.
“Otkrio sam da je moj sin zapravo moj stric. Moj djed je sve vrijeme dok smo boravili sa njim u kući, spavao sa mojom djevojkom”, rekao je TikToker. Snimak na kojem je uplakan pregledan je više od 11 miliona puta.
“Ne mogu da vjerujem da sam očekivao više od muškarca koji je imao cijelu porodicu iza leđa moje bake”, napisao je, aludirajući na to da je njegov djed i ranije imao nevjerstvo.
Video je izazvao puno komentara.

 

@stacks1400Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman – Gustavo Rocque

“Tako mi je žao. Nisi to zaslužio”, “Na početku sam mislila da je ovo šala, ali sad shvatam da nije”, “Nemam riječi”, samo su neki od komentara.
Muškarac je objasnio da je saznao za aferu kada je uzeo mobilni telefon svoje partnerke i otkrio razne eksplicitne poruke i fotografije, prenosi Index.hr.

Ostavite komentar: