Šokantan prizor: Voda koja gori teče iz slavine VIDEO

Šokantan prizor zabilježen u selu Stajićevo kod Zrenjanina na kom se vidi kako gori voda zabrinuo je mnoge građane u okolini ovog grada.

Naime, na Tviteru se pojavio snimak na kom se vidi kako muškarac pušta vodu sa slavine, a potom je pali upaljačem.

Na iznenađenje mnogih, voda je počela da gori, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Korisnici su se pitali šta li se nalazi u cijevima, pa su pominjani plin, metan, arsen.

Zrenjaninac Zdravko Milankov, koji je nedavno kupio kuću u selu u ponedjeljak 5. oktobra probao je eksperiment, da upali vodu u kupatilu, nakon što je čuo da mještani ovog sela koriste vodu u kojoj ima gasa.

“Već duže vrijeme kruži priča u ovom selu, odakle je moja djevojka i gdje sam kupio kuću, nakon razvoda, da je voda obogaćena čudnom tekućinom, koja ima ukus gasa, a zapaljiva je”, priča Zdravko, uz napomenu da pouzdano zna da su se u selu dvije mašine zapalile i da je žena zbog opekotina, završila u bolnici nakon što je pokušala da popravi veš mašinu i kada je varnica došla u kontakt sa vodom, zapalila se.

Inače, mještani ovog kraja već godinama muku muče sa kvalitetom vode, iako je u maju je ukinuta zabrana upotrebe vode za piće iz gradskog vodovoda.

Ostavite komentar: