Šok scena: Navijači privedeni zbog seksa na stadionu VIDEO

Dvoje navijača NFL tima Filadelfija Igls privedeni su zbog sumnje da su imali seks na javnom mjestu, tokom utakmice njihovog toima protiv Karoline Pantersa!

Iglsi su slavili rezultatom 21:19, a policajci su tokom meča dobili prijavu da se u toaletu dešava “intimni čin” muškarca i djevojke za koju kažu da nije čak ni punoljetna. Međutim, policija je odmah po privođenju saopštila da nema dokaza da je par imao seks u kabini.
S druge strane, njihov pritvor je oblikovan tako što su dobili kaznu za kršenje pravila stadiona gdje dvije osobe suprotnog pola ne smiju da budu u istoj kabini u toaletu.
Što se tiče samog snimka koji kruži društvenim mrežama, na njemu se vidi kako su muškarac i žena okrenuti jedno prema drugom id a se gospođici u jednom trenutku podižu noge. Nakon što je policija pokucala na vrata, noge se vraćaju dole i oboje izlaze napolje.

Naravno, kaao i inače, društvene mreže su podijeljenje što se tiče ovog slučaja. Jedni smatraju da nema sumnje da su ovo dvoje imali seks, dok drugi misle suprotno.

Ostavite komentar: