Šok majke kada je ušla u sinovu sobu: Pored kreveta zatekla neočekivan prizor VIDEO

Jedna majka nije krila šok na licu kada je otkrila šta se nalazi pored kreveta njenog sina tinejdžera. Mnogi tvrde da mališani prave najviše nereda, ali ova mama dokazuje da tinejdžeri mogu biti jednako neuredni.

Jedina razlika je u tome što mnogi roditelji ne znaju šta njihova adolescentna djeca pola vremena rade u svojim spavaćim sobama. Jedan mladi momak zna ponešto o ovome, a njegova mama je ostala bez riječi – čim se na kraju uhvatila u koštac sa tim.

Porodica je odlučila da preuredi sobu tinejdžera, što se vidi u klipu podijeljenom na Instagramu, a to je podrazumijevalo pomjeranje kreveta dalje od zida. Tako je otkriveno ogromno smeće koje je bilo gurnuto uz bočnu stranu kreveta. Sve je to bio rezultat kasnonoćnog grickanja slatkiša, čipsa i drugih grickalica.

Očigledno ne misleći na to svaki put kad je gurao praznu ambalažu ispod, mama nije mogla da vjeruje koliko je zapravo neuredna spavaća soba njenog sina, naopako neuredna, piše “The Sun”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Amanda Nighbert, Dietitian (@amandanighbertrd)

Na mreži je podijeljen video koji je izmamio njenu reakciju.

– Povukla sam krevet svojih sinova tinejdžera dalje od zida i našla ovo – napisala je u postu – a snimak govori sam za sebe.

Dok su mnogi drugi komentarisali da je scena “odvratna”.

 

Ostavite komentar: