Snimak o kome bruji region: Zaustavio automobil nasred autoputa kako bi dječak izvršio nuždu FOTO

Video-snimak sa autoputa u Sloveniji, na kojem su otac i dijete staro oko 2-3 godine, izazvao je šok na društvenim mrežama.

Naime, snimak koji je objavljen na stranica Vozimo pametno z DARS, a na kojem je prikazan primjer izuzetno bahatog i, kako je navedeno u opisu, po život opasnog ponašanja.

Kako se vidi, otac u jednom trenutku zaustavlja automobil u trećoj traci, vadi nošu, sjeda dijete na nju, a kada je ono završilo što je imalo, otac je sadržinu noše prosuo pored puta.

[SAJ NI RES, PA JE] 🤦 Včasih se klicu narave ne da upreti. Vendar nikar ne posnemajte tujega voznika na posnetku, ki je ustavil kar na pospeševalnem pasu!

[SAJ NI RES, PA JE] 🤦‍♀️ Včasih se klicu narave ne da upreti. 🤷‍♂️ Vendar nikar ne posnemajte tujega voznika na posnetku, ki je ustavil kar na pospeševalnem pasu! ⚠ To je namreč prepovedano in smrtno nevarno! Če vi ali vaš sopotnik ne morete zdržati do počivališča, raje zapeljite z avtoceste na prvem izvozu. ↗

Objavljuje Vozimo pametno z DARS u Petak, 26. kolovoza 2022.

 

Snimak je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, od koji su većinom bile negativne.

– Ponekad se ne može oduprijeti zovu prirode. Međutim, nemojte imitirati stranog vozača na snimku koji je stao tačno u traci za ubrzanje! Ovo je zabranjeno i smrtonosno! Ako vi ili vaš saputnik ne možete da stignete do odmorišta, siđite sa autoputa na prvom izlazu – navodi se u opisu snimka.

 

 

Ostavite komentar: