Snimak je HIT: Pogledajte kako Amerikanci pokušavaju da savladaju novi kružni tok VIDEO

Savladavanje kružnog toka za neke je vozače pravi izazov, a dokaz tome je i viralni video-snimak koji prikazuje kako Amerikanci prvi put ulaze u novi kružni tok.

Kružni tok postavile su vlasti na raskrsnici u okrugu Rowan u Kentakiju, a građevinska firma “Volker konstrakšn” objavila je snimak na Fejsbuku, napisavši: “Evo kako ne smete da ulazite u kružni tok” uz detaljna pravila ulaska za vozače.

ROUNDABOUT US-60/KY-801

A video on how NOT to use the new mini-roundabout at US-60/KY-801 on the Bath-Rowan county line; here is some information on how to use one correctly:

SINGLE LANE ROUNDABOUT INSTRUCTIONS
-Watch for the yellow “roundabout ahead” sign, then reduce your speed on approach.
-Be on the lookout for pedestrians and bicyclists.
-Look LEFT, and if you see traffic in the roundabout, yield.
-When you see a break in the traffic, you can safely enter the circle turning RIGHT.
-Drive around the roundabout until you get to your exit.
-Use your turn signal, watch for other cars, and exit safely.

Learn more about mini-roundabouts, the US 60-KY 801 project, and other innovative intersections on KYTC's website at: https://transportation.ky.gov/DistrictNine/Pages/Intersections.aspx

Objavljuje Walker Construction u Subota, 24. travnja 2021.

 

Potpuni haos
Na snimku se može videti kako automobili izlaze na pogrešne izlaze ili čak ponekad idu potpuno krivim smerom oko kružnog toka. Novi kružni tok izazvao je potpuni haos, a vozači su izrazili svoje nezadovoljstvo govoreći da ništa nije nedostajalo dotadašnjem raskršću.

Iz firme su objasnili kako su objavili video-snimak u nadi da će tako edukovati vozače o pogrešnom pristupanju kružnom toku koji je napravljen kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća.

 

 

Ostavite komentar: