Smjernice za muškarce: Evo kako da vašu damu tokom seksa dovedete do vrhunca

Kada je riječ o orgazmima za vrijeme seksa, najčešće dolazimo do zaključka kako ženama treba duže vremena da ga dožive, dok je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta.

Ali, mnogo žena ostaje “uskraćeno” zbog nedovoljno truda sa suprotne strane, zato saznajte u nastavku kako žene najbrže svrše.

1. Važnost ženskog uma

Prva važna stvar je ženski um koji igra ogromnu ulogu kada je riječ o orgazmu. Slanje “zločestih” poruka tokom dana o stvarima koje joj želite raditi kada se vidite ili “dirty talk” za vrijeme predigre i seksa pomažu da se žena više opusti i preda što, naravno, vodi do bržeg orgazma.

2. Ne zaboravite najosjetljiviji dio ženskog tijela

Mnogo žena ne uspijeva svršiti samo uz penetraciju, stoga je važan dio stimulacija klitorisa koji je najosjetljiviji dio ženskog tijela. U tom se malenom području nalazi oko 8.000 završetaka živaca pa ga nemojte izostaviti za vrijeme odnosa. Jezik je savršen “alat” za dobru stimulaciju, no najvažnija je samo upornost – žena mora osjetiti da nećete prestati dok ne doživi vrhunac.

3. Odaberite savršenu pozu

Još jedna smjernica u vodiču kako žene najbrže svrše je odabir savršene poze. Dakle, klitoris je ključan za ženski orgazam, stoga je važno izabrati položaj u kojem ćete moći stimulisati i njega. Jedna od najboljih takvih poza je misionarska u kojoj vi ležite na njoj, ali i sa zdjelicom stimulirate klitoris trljanjem o nju, dok ona drži noge na vašim ramenima.

4. Nemojte izostaviti ženske erogene zone

Za kraj, nemojte zaboraviti na njene druge erogene zone. Lagano udaranje po zadnjici, grickanje uva, ljubljenje vrata, sve su to sitnice koje će dame brže dovesti do vrhunca.

Muškarci, nadamo se da će vam ove smjernice pomoći i da sada znate kako žene najbrže svrše, piše RTL.

Ostavite komentar: