Sestre za ponos svojih roditelja: Tatjana (5) i Mia (4) pripremaju svoju kolekciju odjeće

Tatjana (5) i Mia (4) Eskalante, su dvije djevojčice, influenserke, koje se upravo pripremaju da postanu najmlađe direktorke na svijetu.

Sestre iz Australije, koje na društvenoj mreži Instagram prati više od 700.000 ljudi, primijećene su u okviru australijske nedjelje mode u junu, a sada pripremaju i svoju kolekciju odjeće, koja će biti rodno neutralna, udobna i usmjerena prije svega ka njihovim vršnjacima.

“Oduvijek su djevojčice bile veoma bliske i uživaju da nose sličnu odjeću”, kaže njihova majka Enga, koja je prije dvije godine i otvorila njihov Instagram profil.

“Oblačila sam im uvijek malo veće komade odjeće, obavezno uparene sa patikama, umjesto roze komada koji su uobičajeni za djevojčice ovih godina. Često su dobijale komplimente, pa sam otvorila profil na Instagramu gdje sam dijelila njihove fotografije iz zabave”, prisjeća se mama ove dvije modne ikone.

Kako kaže, onda su ih primetili modni brendovi, koji su im slali odjeću za reklamiranje, što ih je učinilo uticajnim, pa su i drugi roditelji počeli da svoju djecu oblače identično.

“Logično je bilo da djevojčice pokrenu sopstveni modni brend i da prikažu svoj stil i način na koji kreiraju svoje odjevne kombinacije na svakodnevnom nivou”, ističe ponosna mama.

Iako su Mia i Tatjana još uvijek male da bi shvatile koliko su poznate, ljudi ih često prepoznaju na ulici, dok one ponosno nose dizajnerske komade poznatih modnih brendova poput Gučija.

Kako njihova mama kaže, usklađene odevne kombinacije, konjski rep ili repići sa strane postali su njihovi zaštitni znaci.

One vole da nose sve što je udobno, da mogu neometano da se igraju, kaže njihova mama i dodaje da ih ni ona ni njihov otac neće prisiljavati da se bave modelingom ili bilo kojim javnim poslom, ukoliko to same ne budu željele, prenosi “Telegraf.rs”.

Ostavite komentar: