Saznala da je u vezi sa rođakom: Rođendanski poklon pretvorio joj život u noćnu moru

Djevojka imena Matilda na TikToku je otkrila da joj je rođendanski poklon pretvorio život u noćnu moru.

Dečko (sad bivši) darovao joj je komplet za DNK testiranje, a kako su ti kompleti bili na sniženju, iz znatiželje je nabavio jedan i za sebe. Rezultati su stigli mjesec dana kasnije. Šokirali su i nju i njega.

“Bivši mi je nabavio jedan od onih DNK kompleta, jer je moja majka bila usvojena, a ja nikad nisam upoznala biološkog oca. Zanimale su me informacije u vezi sa zdravljem kako bih znala trebam li na nešto pripaziti. Rezultate smo dobili mjesec dana kasnije. Dok sam pregledavala popis genetskih rođaka, okrenula sam se dečku i rekla: ‘Hej, ovo je fora, čini se da sam u rodu s nekim ko nosi isto ime kao ti’. Tako sam saznala da mi je on zapravo rođak”, dodala je.

U jednom videu je rekla da sumnja kako su njih dvoje rođaci u trećem koljenu. Nakon tog otkrića više nisu mogli biti zajedno pa su prekinuli. Iako, nekima takva veza ne predstavlja problem.

Matilda se udubila u daljnje istraživanje svojih predaka pa je shvatila da joj je bivši dečko možda čak rođak u drugom koljenu.

“Rezultati testiranja potakli su me na istraživanje porodice biološkog oca i tad sam saznala da je jedan rođak napravio genealoški izvještaj koji seže do 1500-ih. Na temelju tih podataka, kao i procenta DNK koji smo dijelili, prilično sam sigurna da smo moj bivši i ja rođaci u drugom koljenu, po mojoj prabaki s očeve strane”, objasnila je.

Njeni videozapisi pregledani su na TikToku više od pola miliona puta, a komentara je bilo svakakvih.

“‘Moja ujna i ujak nisu znali da su rođaci sve dok u braku nisu proveli deset godina”. “I meni se to dogodilo. Izlazila sam s rođakom dvije godine prije nego sam saznala. Bili smo na fakultetu zajedno”. “O moj Bože, umro bih na licu mjesta da to saznam”, samo su neki od komentara, prenosi “The Sun”.

Ostavite komentar: