Romantična prosidba zbog koze prerasla u komediju VIDEO

Ono što je trebalo biti romantična prosidba u švajcarskim planinama, završilo se kao prava komedija, nakon što se pojavio neočekivani gost – koza.

Kevin Soleroz odlučio je da snimi prosidbu svoje djevojke u planinama u blizini Andermata, s namjerom da ovjekoveči ovaj romantični trenutak.

Na zabavnom snimku, Soleroz spušta čašu na zemlju i u istom momentu se spušta na jedno koljeno kako bi izvadio prsten. Ono što je izgledalo kao romantični gest preokrenulo se kada je koza ušetala u kadar, ukrala “show” i srušila kameru.

@thesun A romantic proposal in the Swiss mountains turned out to be quite the comedy 🎥: Kevin Solleroz via Storyful #fyp #foryoupage #fail #engagement #engagementfail #funny #viral #goat ♬ original sound – The Sun

Soleroz je objavio snimak na Instagram, gde je napisao da će “ovo definitivno zapamtiti”. Na snimku je napisao kako je njegovu prosidbu “upropastila koza”, prenosi N1 Sarajevo.

Govoreći za Storyful rekao da je životinja ovu priliku zaista učinila urnebesnom. Ipak, koza nije spriječila Solerozovu vjerenicu da kaže – da.

Video je podijeljen na društvenim mrežama, a samo na TikToku pregledan je više od milion puta.

Ostavite komentar: