“Roditelji me nisu prepoznati”: Imao čak devet plastičnih operacija, razlog je mnoge šokirao

Vijetnamac Do Kujen (26) privukao je veliku pažnju na azijskim društvenim mrežama, nakon što je objavio fotografije svog nekadašnjeg izgleda, prije nego što je podvrgnut čak devet plastičnih operacija, a razlog je mnoge šokirao.

Ovaj mladić izgleda kao potpuno druga osoba, počevši od oblika lica, preko očiju, do nosa koji nisu ni nalik osobi koju je pokazao na fotografijama. Tvrdi da se okrenuo plastičnoj hirurgiji nakon što je pokušao da se zaposli, a osoba koja ga je intervjuisala, ismijala ga je zbog izgleda, piše Oditi Sentral

I sam Do dodaje da je teško povjerovati da se radi o istoj osobi, te da je morao da se nosi sa komentarima u kojima su korisnici izražavali sumnju. Kujen trenutno radi kao šminker, a svojim pratiocima je otkrio da je potrošio oko 17.000 dolara na devet plastičnih operacija, uključujući rinoplastiku, implantate brade, stomatološke intervencije, operaciju usana i kapaka, prenosi Blic.

Govoreći o tome kako se odlučio na ovaj korak, Do je objasnio da mu je njegov prethodni izgled otežavao pronalaženje odgovarajućeg posla, nakon što ga je prethodni poslodavac ismijevao tokom razgovora za posao, došao je na ideju da je vrijeme za promjenu. Njegova porodica baš nije finansijski u najboljem stanju, kozmetičke postupke je morao da plati od sopstvene ušteđevine.

“Kad sam se prvi put vratio kući sa operacije, roditelji me nisu prepoznali. Očekivao sam to, ali nisam mogao da zadržim suze”, rekao je mladi šminker.

Do redovno objavljuje fotografije i video snimke svog novog izgleda na Instagramu i TikToku i iako dobija mnogo negativnih kritika, ne kaje se što se okrenuo plastičnoj hirurgiji i savjetuje svoje pratioce da bi trebalo da rade “sve što im omogućava da se osjećaju prijatno”.

“Uvijek budite jaki i pronađite ljepotu kako bi dobili na samopouzdanju. Za mene standard ljepote je taj što se, kada se pogledate u ogledalo, osjećate zadovoljno i samopouzdano”, zaključio je mladić.

Video pogledajte OVDJE.

Ostavite komentar: