Reakcija oca izazvala brojne komentare: Saznao da će dobiti još jednu kćerku, pa psovao i vikao VIDEO

Jedna žena je objavila video otkrivanja pola bebe na TikToku, a video je toliko postao viralan među korisnicima, da je prikupio čak 44 miliona pregleda.

Buduća mama i njen muž već imaju dvije kćerke, od tri i jednu godinu, a sada očekuju svoju treću djevojčicu, što su podijelili sa svojim bližnjima. Dok su mama i dvije djevojčice klicale i slavile nakon što su počele da pljušte ružičaste konfete, tata je imao sasvim drugačiju reakciju, koja je uključivala razočarenje, pa čak i izlive nezadovoljstva i psovke.
Kako plave boje, koja bi značila da očekuju dječaka, nije bilo na vidiku, tata je razočarano zabacio glavu, psovao i bježao od kamere. Potom se vratio i dodatno opsovao.
Srećom, njihove kćerke to nisu primijetile. Ignorisala ga je i njegova supruga, koja je uživala u radosti sa svojim djevojčicama. U videu je naglasila da se kune da je on srećan.
@kc.fulton Baby Fulton #3 is a……. I swear he’s happy 🤣#umbrella#confetti#genderreveal #fultongirls#girlmom#ByeByeSundayBlue ♬ original sound – kc.Fulton

Pratioci su bili razočarani tatinom reakcijom, a mama je isključila komentare. Međutim, video je do tad već bio podijeljen na drugim platformama, a ljudi su pisali da je ovaj tata “grozan”, “kreten” i slično.

Ostavite komentar: