Razvela se od muža, pa zaprosila svog psa: Po mahanju repom, mislim da je rekla “DA”

Jedna Britanka, ubijeđena da će je njen kućni ljubimac usrećiti više nego njen muž, donijela je odluku da se razvede i zaprosi svog psa.

Amanda Rodžers tako je kleknula na jedno koljeno i zaprosila svog psa Šibu u Splitu, u Hrvatskoj, pred čak 200 svjedoka.
“Šiba je godinama bila u mom životu, oraspoložila bi me i tešila kada sam se osjećala loše. Nisam mogla da smislim šta je to što bi mi više trebalo od životnog partnera. Kleknula sam na jedno koljeno i zaprosila je, a po mahanju repom, mislim da je rekla ‘da'”, izjavila je Amanda, prenosi San.
Dodaje da je od malena sanjala o savršenoj vjenčanici, pa je sama napravila za ceremoniju koju je priredila prije nekoliko godina.
“Dan je bio divan, poljubila sam je kad su nas proglasili vjenčanima, a okupljeni su bacali konfete. Bio je to divan trenutak. Znam da vjenčanje sa Šibom nije legalno u pravnom smislu, ali to je bio način da joj pokažem koliko mi znači. Nikada se nije loše ponašala prema meni i uvijek mi se obraduje”, rekla je Rodžers u intervjuu za jednu britansku televiziju.
Braneći svoj postupak, Amanda je izjavila da su ona i njen pas suđene jedna drugoj.
“Bila je stara samo dvije nedjelje kad smo se upoznale, a ja sam se odmah zaljubila u nju. Znam da nam je suđeno da budemo zajedno. Postoje različite vrste ljubavi, a moja ljubav prema Šibi je velika, imamo duboku vezu. Muškarci ni ne razmišljaju da priđu mojoj spavaćoj sobi, ako ona ne da odobrenje. Jednom sam natjerala muškarca da spava u psećem krevetu punih nedjelju dana”, ispričala je Amanda tvrdeći da je sa Šibom srećnija nego sa svojim prvim suprugom, prenosi Blic.

Ostavite komentar: