Razbukta im se mašta! Scene iz filmova za odrasle za kojima žene žude da probaju

I žene uživaju u “bezobraznim” filmovima – to više nije tajna iako donekle ostaje tabu.

Baš kao i muškarcima, i ženama se pri tome razbukta mašta.

Porno filmovi su daleko popularniji među ženama nego što se obično misli. Štaviše, sve više takvih sajtova ima u ponudi kategoriju “Za žene”, u kojima se nalaze filmovi koji imaju razvijeniju radnju nego oni namijenjeni muškog publici.

Koliko ljudi, toliko ćudi, pa tako svako ima i svoj ukus za ovakvu vrstu ostvarenja, koja nerijetko inspirišu parove da i sami probaju ono što su vidjeli na ekranu. Ako pitate djevojke, vjerovatno će predložiti nešto s ovog spiska…

Seks ispred ogledala

Džinovsko ogledalo na plafonu ili jedno manje u hodniku, nije važno – gotovo da nema osobe koja se makar jednom nije zapitala kako izgleda u trenutku dok se prepušta strastima i uživa, a seks ispred ogledala omogućava nam baš to!

Seks vezanih očiju

Dio zadovoljstva među čaršavima potiče i od toga što nikad nismo sigurni koji je sljedeći potez partnera, a ovo slatko iščekivanje i neizvjesnost su zagarantovani ako kao rekvizit koristite – povez oko očiju!

Uloga domine

Prošli su dani ženske pasivnosti u krevetu! Žene su aktivne, samopouzdane i preuzimaju inicijativu kada to požele, a neretko to podrazumijeva i uspostavljanje potpune kontrole, što uloga domine omogućava.

Seks u javnosti

Ako pitate žene da se sete svojih najboljih “provoda” kada je reč o seksu, defintivino će vam reći da je u pitanju neka potpuno spontana situacija. Odnos na javnom mjestu nesumnjivo spada u takve iznenadne nalete strasti, a žene uglavnom maštaju o seksu na plaži, u prevozu i na sličnim mjestima gdje postoji opasnost da budu uhvaćene.

Seks uz pomoć igračaka

Iako su u svijetu veoma popularne već godinama, seksi igračke vrlo sporo se na našim prostorima probijaju u svakodnevicu. Kako su one često “zvijezde” filmova za odrasle, mnoge djevojke žele da ih probaju, pa neka od njih nije loš izbor za, recimo, neočekivani poklon bez ikakvog povoda, prenosi Glossy.

Ostavite komentar: