Prijavio oca i šokirao policiju: Dječak zbog telefona spremio optužbu VIDEO

Kineski mediji nedavno su izvjestili o slučaju 14-godišnjeg dječaka koji je šokirao policiju kada je oca optužio za “ilegalni dječji rad” jer je bio prisiljen da obavlja kućne poslove.
Bizarni incident navodno se dogodio ove sedmice u kineskoj provinciji Anhui. Navodno, ocu se smučilo što mu sin dan i noć provodi “zalijepljen” za mobilni telefon pa mu je rekao da obavi neke poslove po kući. Ljut što ga je otac natjerao da se odvoji od telefona, tinejdžer se iskrao iz kuće i otišao u policiju gde je oca optužio “ilegalni dječji rad”, prenosi Oddity Central.
Dežurni policajci nisu razumjeli šta se dešava pa su ga otpratili kući. Otac je policiji objasnio šta se dogodilo, a kako prema kineskom zakonu, kućni poslovi ne potpadaju pod “ilegalan rad”, otac je oslobođen optužbe.Policija, šokirana da je dijete prijavilo oca za tako nešto, predložila je ocu da mu oduzme mobilni telefon, na šta je dječak prokomentarisao: “Zaista mislite da imam samo jedna mobilni? Kako ste vi naivni”.
Bizarni slučaj postao je viralan na društvenim mrežama, gde su mnogi posavjetovali roditelje da obave ozbiljan razgovor sa djetetom prije nego što situacija izmakne kontroli.

Ostavite komentar: