Priča sa nevjerovatnim “hepi endom”: Na dan vjenčanja saznala da joj sin ženi kćerku

Nevjerovatna priča dolazi iz Kine sa vjenčanja u Suzhou koje se pretvorilo u bujicu emocija nakon što je majka shvatila da joj sin ženi davno izgubljenu kćerku.

Vjenčanje nisu prekinuli, oženili su se! Ali tu priča nije gotova. To mu nije sestra.

Rasplet je to koji parira najboljim meksičkim sapunicama devedesetih. Na dan vjenčanja majka je na ruci buduće snaje primijetila neobičan biljeg. Vidjela ga je već negdje. Pretrnula je. To je biljeg kakvog je imala njena davno izgubljena kćerka. Prsnula je u plač. Niko ispočetka nije znao što se događa. Mnogi su suze pripisali emocijama jer majka ženi sina.

Ali nisu imali pojma što se događa u ženinoj glavi. Kćerka je izgubila prije 20 godina. Mislila je da je nikad više neće vidjeti. Prišla je roditeljima buduće snaje i pitala je li ona možda posvojena.

Sad su oni pretrnuli. To je bila tajna koju nikom nisu otkrili, prenosi Oriental Daily.

“Da, pronašli smo je prije 20 godina uz cestu. Odgojili smo je kao svoju. Nismo nikome rekli”, otkrili su joj.

Sad se mlada rasplakala. Svi plaču. Ali kako će se udati za brata? Ide najbolji dio.

“Kad sam izgubila svaku nadu da ću te pronaći, usvojila sam drugo dijete. Evo ga, stoji pred tobom. Udaćeš se za njega”, rekla je majka. I opet su svi plakali.

Majka je nakon što je izgubila kćerke usvojila drugo dijete. Nije bilo prepreka da se vjenčanje nastavi i da nastane duplo slavlje.

“Ovo mi je najsretniji dan u životu”, rekla je mlada koja je na dan vjenčanja pronašla izgubljenu majku, piše 24sata.hr.

Ostavite komentar: