Poludjele za uzbudljivim seksualnim iskustvom: Žene otkrile gdje su i s kim varale muževe

Mame koje dugi niz godina varaju otkrile su svoje “najprljavije” tajne, od dugogodišnjih afera s kolegama do veza s građevinarima koji rade na njihovim kućama.

O ovoj temi pisalo se na australijskom roditeljskom blogu, Stay At Home Mum, gdje su supruge iz predgrađa koje su više puta bile nevjerne svom mužu priznale nevjeru u kancelariji, salonu za masažu pa čak i u bračnom krevetu.

Jedna žena je priznala da je imala grubi polni odnos s čovjekom koji joj je postavljao krov, a mužu je priznala kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

“Imala sam aferu s čovjekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osjećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto napraviti u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za radne hlače i imali smo nevjerovatan seks”, ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za spojeve, dok je njezin muž sedam dana provodio u kući svojih roditelja.

“Moj suprug i ja nedavno smo imali sedam dana ‘pauze’. Bio je kod tate kako bismo imali vremena jedno za drugo. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osjećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim”, odala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je žena priznala da je nakon mjesec dana seksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

“Juče sam prešla granicu. Osjećam se tako krivo. Moram ga izbjegavati po svaku cijenu. Šta ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Šta nije u redu sa mnom?”, napisala je jedna.

Naime, još jedna koja je imala seksualne aktivnosti s šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

“Poslala sam mu svoju sliku u seksi donjem vešu za koju je moj suprug saznao, ali umjesto da se naljuti ili uznemiri, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu – samo ako mu kažem detalje”, rekla je.

Jedna žena imala je neočekivani susret u salonu za masažu.

“Dvije sedmice kasnije nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno”, ispričala je, piše Daily Mail.

Ostavite komentar: