Pogrešno skretanje: Žena slučajno automobilom uletjela na trku VIDEO

Žena vozač „minija“ pogrešno je skrenula i uletjela na trku automobila na čuvenoj stazi Interlagos u Brazilu.

Na trci Mercedes Benc čelendža na poznatoj stazi u Sao Paolu dogodio se nesvakidašnji incident. Među moćnim trkačkim automobilima marke „mercedes“ pojavio se jedan nesvakidašnji, „mini“ koji nije imao na sebi takmičarske oznake, već je izgledao kao običan automobil sa ulice.

Zvaničnici su odmah poslali sigurnosni automobil i signalizirali trkačima da uspore, dok se „mini“ parkirao pored ivice staze.

Kako prenose brazilski mediji, incident je izazvala izvjesna Renata Monti (29). Ona je došla na trke ubrzanja, poznate kao „dreg“ trke, koje su se održavale pored Interlagosa. Kako je ispričala, poslije toga je krenula je da se odveze kući, ali je pogrešno skrenula i završila na stazi Interlagos usred trke i usred televizijskog prenosa uživo.

„Došla sam na trke ubrzanja sa dečkom kako bismo gledali našeg prijatelja. Jednom od njih se pokvario automobil, a primijetila sam i dvije djevojke koje se nadmeću na toj trci. Zato sam odlučila da zamijenim našeg prijatelja i da se ja uključim u takmičenje. Poslije toga sam krenula kući, ali sam se odjednom našla među brojnim trkačkim automobilima na kružnoj trci. Odmah sam se sklonila i potražila pomoć kako da izađem sa staze, pa su mi pomogli da se odvezem do pit-stopa, odakle sam uspjela da se izvučem van Interlagosa“, izjavila je ona.

Iz Automobilske federacija Sao Paola naveli su da istražuju ovaj incident.

 

 Ostavite komentar: