Ovaj čovjek ima 16 žena i 151 dijete, ali tu ne planira da stane

Otac 151 djeteta kaže da svake večeri spava barem s četiri od svojih 16 žena jer želi imati još potomaka.

Misheck Nyandoro iz Zimbabvea kaže da se mora ženiti mlađim ženama jer se starije žale na to da se ne mogu seksati toliko često, prenosi The Sun.

66-godišnjak ne planira stati i kaže da je spreman za 17. suprugu. Kaže da je razvio raspored koji mu omogućuje da zadovolji barem četiri žene po večeri. “Idem od spavaće sobe do druge po rasporedu. Zadovoljim ženu i odem do sljedeće sobe”, rekao je.

Kako kaže mu je posao.

“Nemam drugoga posla. Mijenjam svoje ponašanje u spavaćoj sobi prema godinama svake od mojih žena. Ne ponašam se isto s mlađima kao sa starijima”, objašnjava.

Požalio se i na to što starije žene nisu uvijek zainteresovane za seks, ali kaže da su sve sretne s njihovim životom. Dodaje i da želi još mlađih žena, jer one imaju jači libido. Najavio je da želi imati 100 žena i 1000 djece.

“Trenutno planiram 17. vjenčanje, koje bi se trebalo održati ove zime.”

Tvrdi da ne osjeća teret zbog više od 150 djece i objašnjava da je zapravo imao koristi od svoje divovske obitelji. Kaže da mu djeca redovno donose poklone i novac, a žene mu kuvaju, čiste za njega i ispunjavaju mu sve ostale želje.

“Djeca su me razmazila. Stalno dobivam poklone i novac od njih i od svojih posinaka”, kaže.

Dodaje i da mu supruge svakodnevno kuvaju, no ima pravilo da jede samo ukusnu hranu. “Sve što smatram ispod standarda baci se”, govori. “Znaju pravila. Obećale su da se neće ljutiti kad im vratim hranu. Sve što vratim trebala bi biti lekcija koja će im pomoći u poboljšanju.”

Ostavite komentar: