Otkrila nevjerovatne detalje sa tatinog vjenčanja: Spavala sam sa njegovim kumom

Influenserka Stela Bari iznenadila je svoje pratioce šokantnim priznanjem. Ova 23-godišnjakinja u svojoj ispovijesti otkriva kako je spavala sa najboljim prijateljem svog oca, tačnije, sa kumom. Sve se dogodilo na vjenčanju, iako je on zauzet i ima svoju porodicu.

Influenserka je u snimcima pod nazivom “Kako sam se snašla sa tatinim najboljim prijateljem na vjenčanju” otkrila sočne detalje. Kum je Šveđanin, a kako kaže, nije znala da je tako zgodan. Privukao ju je na prvi pogled, ali nije ni slutila da su osjećanja obostrana. Nakon svečane ceremonije, uslijedio je “after parti”, gdje su mladoženjina ćerka i kum završili u krevetu.

“Moj tata je imao vjenčanje sa svojom sadašnjom ženom u Montani, pa sam odljetela tamo sa svojim najboljim prijateljem. Znala sam da je kum mog oca Šveđanin, ali nisam znala da je tako zgodan. Za vrijeme ceremonije, sjedila sam u prvom redu, a on je stajao ispred mene. Uporno smo nastavljali da uspostavljamo kontakt očima i osjećala sam ogromnu napetost između nas, jer je on tako privlačan. Ipak, misli su mi govorile da se zaustavim”, rekla je Stela i dodala:

“Pomislila sam, zašto bi on to uradio mom tati na njegovom vjenčanju? Zašto bih mu se ja uopšte dopala ili zašto bi se on uopšte zaljubio u mene? Ja sam upravo diplomirala. Ipak, na ‘after partiju’ stvari su postale ozbiljnije”, objasnila je influenserka.

Stelin otac i kum su najbolji prijatelji od djetinjstva. Druže se od 4. godine, ali ona nije uspjela da odoli.

“Oko 4 ujutru smo počeli da pričamo, smijali se, sve je bilo savršeno. Morali smo da spavamo tamo i odlučila sam da legnem pored njega. Sljedećeg jutra budim se pored tatinog kuma i prijatelja. Očigledno je da smo te noći radili svakakve stvari, i to dok je moj prijatelj spavao pored mene”, ispričala je i dodala:

“Sutradan sam bila tako nervozna jer mi se mnogo dopada, a nisam imala predstavu sjeća li se uopšte prethodne noći. Ništa nismo pričali, stalno sam mozgala da li se kaje. Nisam željela nikome da ispričam”, rekla je Stela.

Kada je došlo vrijeme da krene kući avionom za Los Anđeles, Stela je shvatila da je i tatin prijatelj rezervisao istu kartu.

“Sve vrijeme sam tako nervozna, ali osećam da sam zaljubljena. Ovo je najčudniji dio. Ispostavilo se da je tačno znao šta smo uradili i nije ga bilo sramota zbog toga. Ipak, nismo pričali mnogo o tome, samo je rekao da ne želi da me ostavi i da ću mu mnogo nedostajati. Kada sam ušla u avion, dobila sam poruku. Poslao mi je fotku njegove ruke na mojoj butini, a to je od one noći kad smo bili zajedno”, ispričala je.

Po dolasku kući, Stela se još nekoliko puta čula sa tatinim najboljim prijateljem. Ipak, on se ubrzo vratio svojoj porodici.

“Nisam baš bila zainteresovana da ga zadržim. Nije mi se svidjelo to što je moj tata mogao da sazna i to svakako nikuda nije vodilo. Tako da, nisam ni nastavljala dublji kontakt sa njim. Imao je svoju porodicu u Švedskoj. Koliko ja znam, moj tata to nikada nije saznao. Nikad mu nisam rekla i prilično sam sigurna da mu njegov prijatelj nikada nije rekao, jer su oni i dalje prijatelji”, objasnila je influenserka.

Ostavite komentar: