Olako uništio skupocjeni BMW! Polio ga benzinom, pa pogodio zapaljenom strijelom VIDEO

Ruski vloger Mikhail Litvin zaprepastio je svoje pratioce.

Naime, ovaj YouTuber, poput mnogih današnjih u pokušaju da skupi što više pregleda, odlučuje se da uništava skupocjene stvari.

On je u oktobru pretprošle godine uništio svog Mercedes AMG GT 63 S. Rekao je da je to uradio iz bijesa, jer se automobil kvario, pa ga je on odlučio zapaliti. Zanimljivo, video je skupio više od 28 miliona pregleda.

Nakon toga je vozeći Taycan Turbo S upao u Porscheov salon kroz portal, a sada je na red došao BMW. On je uzeo svog BMW M5 Competition svog prijatelja, posuo ga je benzinom, a potom ga pogodio zapaljenom strijelom.

Ovog puta nije objasnio zbog čega je to uradio, ali se pojavila informacija da je navodno razlog tragičan incident povezan s njegovim prijateljem.
Naime, Said Bugdenski je poginuo u novembru 2021. godine dok je vozio BMW M4 Competition. Izgubio je kontrolu i sudario se, nakon čega je preminuo na mjestu nesreće i prije nego li je stigla ekipa hitne pomoći. Suvozač je preminuo u bolnici usljed teških povreda.

Litvin je navodno uništio BMW M5 Competition kako bi odao počast svom prijatelju. Njegov video na kojem uništava skupocjeni BMW M5 je dan skupio više od četiri miliona pregleda.

Ostavite komentar: