Oglas za posao dadilje koji izazva šok i nevjericu

Mnogi roditelji se u jednom trenutku moraju da suoče s potragom za osobom od povjerenja, kojoj će prepustiti čuvanje djeteta uglavnom da bi mogli da se vrate na posao. Da bi svoje dijete ostavili s nekim, potrebno je veliko povjerenje, ali i dovoljno novca.

Međutim, jedna osoba koja stoji iza oglasa za posao dadilje, koji je postao viralan na Twitteru, otkrila je svoja neobično nerealna očekivanja. Ljudi smatraju da je njen oglas šamar marljivim dadiljama, kao i roditeljima koji se muče s traženjem osobe od povjerenja.

Škola ponovno počinje, a to znači da nam opet treba dadilja”, započinje anonimna mama u svom oglasu.

Objava upozorava potencijalne zaposlene da pročitaju sve zahtjeve

“Morate da imate više ili visoko obrazovanje kako bi naši 5-godišnjak i 7-godišnjak bili intelektualno stimulisani”, piše dalje u oglasu. Potom navodi da kandidati moraju da imaju između 24 i 28 godina.

“Organizujte svoj smještaj, nemojte pretpostavljati da ćete boraviti kod nas. Da, imamo dodatnu sobu, ali se privilegija zaslužuje, a ne pretpostavlja”, nastavlja zahtjevna mama.

Objavljeno je radno vrijeme, po kojem se traži jedan sat čuvanja ujutro i tri i po sata čuvanja u poslijepodnevnim satima, što bi onemogućilo bilo kakvo drugo zaposlenje, a s obzirom na to da ova mama nudi malo više od 2 hiljde dinara po danu, osoba ne bi mogla da živi samo od tih primanja.

Dodala je i da dadilja po njihovom izboru mora da nosi grickalice i hranu ne samo za sebe već i za djecu.

“Naši ormarići će biti zaključani dok smo na poslu. Takođe, moraćete ponijeti edukativne materijale kao što su radne biležnice, jer ništa slično ne držimo kod kuće”, stoji dalje u oglasu, prenosi “B92”.

Prosječna plata za čuvanje djece u Sjedinjenim Državama iznosi oko 1500 dinara po satu, prema podacima američkog Zavoda za statistiku rada iz 2021. godine.

 

 

Ostavite komentar: