Odnijela čak i ofingere: Raskinula sa dečkom pa uzela sve što je kupila VIDEO/FOTO

12.04.2024. | 10:35

Djevojka je objavila snimak koji je vidjelo 5 miliona ljudi, a kao što to biva na društvenim mrežama, dobila je viralni hit.

Naime, tiktokerka Kristl Sigel je objasnila kako je raskinula sa dečkom s kojim je živjela, ali je odlučila da uzme sve stvari koje je kupila.

@ppebbz #fypシ #livingwithmyex #exboyfriend #takingitall #nomercy ♬ original sound – Crystle

Ona je živjela u stanu u Bolonji s bivšim dečkom šest mjeseci poslije raskida, ali napetost između njih s vremenom je sve više rasla, pa je odlučila da ode i ponese sve stvari sa sobom, uključujući i ofingere na kojima je visila odjeća njenog bivšeg dečka.

“Ponijela sam ofingere sa sobom iz grada u kom sam prije živjela i jako mi se sviđaju pa sam odlučila da ih ponesem sa sobom. Primijetila sam da imam sve manje vješalica, a ispalo je da je bivši stavio svoju odjeću na njih”, objasnila je na snimku koji je prikupilo 5.5 miliona pregleda i više od 520.000 lajkova i brojne komentare, prenosu Kurir.

“Moj bivši je htio da podijelimo kolekciju DVD-a pa sam mu ostavila kutijice”, “Uzela sam sa sobom sijalicu koju sam zamijenila dok smo živjeli zajedno” i “Ponijela sam sa sobom krompir, luk i deterdžent”, neki su od komentara, pa se može zaključiti da i druge devojke/žene slično razmišljaju.