Od bake naslijedila staru garažu: Unutra pronašla skupe automobile VIDEO

Neki ljudi skupljaju najrazličitije moguće stvari i nije im nikakav problem da se one nalaze razbacane svuda oko njih. Drugi, stvari koje skupljaju ljubomorno čuvaju, pa su u stanju da ih kriju i ne pokazuju čak ni svojim najbližima.

Negde između nalazi se slučaj jedne stare gospođe koja je imala veliku “kolekciju” najrazličitijih stvari u svojoj garaži. A kada je, nakon nekog vremena poslije njene smrti, njena unuka je poželjela da raščisti taj krš, nije mogla ni da zamisli šta će tamo naći.

Među starim stvarima u babinoj garaži sigurno nije očekivala da će pronaći i “poneki” italijanski superautomobil, pa je bila prilično iznenađena kada je ugledala jedan bijeli Lamborghini Countach 5000S, jedan crveni Ferrari 308 i još stariji predratni MG roadster.

Ovo otkriće je, samo po sebi, dovoljno impresivno da i neko ko ne zna ništa o automobilima, čim ugleda legendarni Lamborghinijev model zna da je u pitanju nešto nesvakidašnje.

Žena nije imala pojma da njena bakica posjeduje nešto tako “divlje”, pogotovo jer je i sama više puta, dok je baba bila živa, ulazila u garažu, ali su automobili bili prekriveni ciradama i zatrpani kutijama, pa ih je bilo nemoguće vidjeti.

Iznenađena svojim otkrićem, fotografiju bijelog “lamba” je postavila na Reddit, ali tada nije shvatala šta se još nalazi u pozadini. Jedan od korisnika te mreže je na slici ugledao i zadnji dio drugog automobila u pozadini, pa joj je na to skrenuo pažnju.

Zaprepašćena žena se dala u istraživanje porodične istorije, kako bi pokušala da odgonetne tajnu babine garaže. Nakon nekog vremena raspitivanja, saznala je da je njen deda, koji je preminuo dosta prije babe, osamdesetih godina prošlog vijeka bio vlasnik rent-a-kar agencije za iznajmljivanje egzotičnih automobila.

Međutim, kada su cijene osiguranja počele drastično da rastu, dedin posao je propao, ali je on toliko volio svoje četvorotočkaše da nije mogao tek tako da ih se svih otarasi. Većinu je prodao, ali je tri automobila ostavio da čekaju “neka bolja vremena” ili da, nekoliko decenija kasnije, potpuno neočekivano iznenade mlađe generacije, prenosi Telegraf.

Ostavite komentar: