Novac presudan faktor: Evo šta se traži i nudi u oglasima pod “Bračne ponude”

Devizni penzioner, situiran muškarac, materijalno obezbijeđen i na kraju, zašto živjeti u samoći, javite se da riješimo taj problem. To su samo neke od ponuda koje se mogu naći u oglasima pod odjeljkom “Bračne ponude”.

Za starije samce, presudan faktor je novac. Izgleda više nego mladima, tako da bilo da je potražnja ili ponuda u pitanju, materijalni status je u prvom planu. Spomenu se godine i želje za suprotnim polom.

Brak bez devizne penzije nude uglavnom srednjovječni muškarci sa sela. Poželjna je ženska osoba, bez obzira na izgled i status, kaže muškarac iz Valjeva i poručuje da može i trudnica.

Njemački, švajcarski ili austrijski povratnik dobra je prilika sa podebljanim oglasom koji se očigledno plaća nešto više. Ali takvi momci od 60 i kusur godina imaju i svoje uslove. Žele ljubav koja nema poroke, naravno da je mlađa, voljna da ispunjava želje deviznom penzioneru, a pod obavezno je da je i lijepa.

Ne možemo drugačije opisati ni oglase deviznih penzionerki. I one imaju svoje uslove, žele mlađe muškarce, odgovorne, markantne, poneka čak bira i horoskopski znak. One su plemenite naravi, nježne i samostalne, iskrene i zgodne uz napomenu da ih se ne zove poslije 7 časova naveče.

Koliko ovi oglasi djeluju simpatično, poneke ćemo i podijeliti sa vama.

TRAŽIM ženu za brak, 55 godina da ima dugačku kosu, da je maljava, nije važna nacionalnost. Imam veliko bogatstvo, kuću u Beogradu i stan u centru, kuću u Melburnu Australija, penzija preko 1000 evra, obradivu zemlju u okolini Čačka.

Oni nešto očajniji, nalik Vasi Ladačkom traže stambeno situiranu, slobodnu, usamljenu damu do 65 godine. Preko tih godina ne mogu preći, jer oni proživljavaju 45. godinu.

ŽENA 63 godine koja zna da voli, cijeni i poštuje traži isto deviznog penzionera, poslije 14h.

DAMA 50 godina, iskusna, bujnih grudi družila bi se sa galantnim gospodinom.

Ponude za brak i ljubav nisu jedine u oglasima. Ima i onih raspoloženih isključivo za intimna druženja. Žene, koja bi ta druženja naplatile i muškarci koji bi da prođu besplatno – u potpisu Lili ili Vlado.

Za primijetiti je da je pored devizne penzije na cijeni i stan u Beogradu.

Ostavite komentar: