Novac nije problem: Milijarderi traže dadilju za pse, nude veliku platu

23.06.2023. | 19:09

Porodica američkih milijardera, koji žive u Velikoj Britaniji, postala je apsolutni hit za sve koji traže posao. Uz to što traže dadilju za psa, oni nude zaista pozamašnu platu.

Oni su objavili oglas u kome traže dadilju za pse sa punim radnim vremenom.

Plata “pseće bebi siterke” bila bi oko 127.000 dolara, odnosno oko 117 hiljada evra godišnje.

“Naš stalni klijent traži iskusnu pet-dadilju koja će se vrhunski brinuti o njihova dva voljena psa”, navodi se u opisu posla.

“Oni traže nekoga vrhunskog u svom poslu, ko može da garantuje opštu dobrobit, sreću i sigurnost njihovih pasa”, stoji u dodatku.

U oglasu koji je objavila agencija “Fairfax and Kensington” piše da bi izabrana osoba živela sa ovom porodicom u četvrti Najtsbridž u Londonu i “brinula o psima, tretirajući ih kao cijenjene članove familije”.

Agent za zapošljavanje Džordž Dan rekao je da je agencija prvi put objavila oglas za pseću dadilju, prenosi “Index”.

Otkako je objavljen prošle nedjelje, oglas je vidjelo gotovo 400 potencijalnih kandidata.

“Plata je ‘prilično nečuvena’, a klijenti su milijarderi koji traže najbolju uslugu. Pošto su u pitanju njihovi psi, rado će platiti. Kada novac nije problem, ljudi žele najbolje, a vi privlačite najbolje s najboljom platom”, rekao je Dan.

Prema opisu poslova na veb-stranici za zapošljavanje, posao dadilje podrazumjevao bi davanje terapije psima, prevoz i izlaske, kao i razvijanje režima vježbi “uz korišćenje pozitivne tehnike motivacije za održavanje i poboljšanje njihove obuke.”

Svako ko se prijavi za posao treba da bude spreman na posebno radno vrijeme, “uključujući večeri, vikende i praznike, kako bi se prilagodio potrebama pasa i rasporedu porodice”.

Kandidat za ovo radno mjesto mora pokazati i “sposobnost baratanja osjetljivim informacijama s najvećom diskrecijom i povjerljivošću”.

Agent Dan je odbio da otkrije rase pasa i identitet porodice.

On je dodao da se posao podrazumeva šest nedjelja godišnjeg odmora, ali to nije zagarantovano.