“Nikada se neću razvesti”: Atraktivna menkenka se udala sama za sebe, ovo je njena priča

Cris Galera, raskošni model donjeg veša i influenserica iz Brazila, nedavno se vjenčala ispred katoličke crkve u São Paulu u ime ‘ljubavi prema sebi’.

“Nije me bilo sram, odlučno sam stala ispred crkve. Sama sam se našminkala i napravila frizuru. Svi su gledali u mene jer nisam imala vjerenika”, rekla je Galera o svom vjenčanju.

Za solo ceremoniju Galera je obukla bijelu haljinu s ubojitim dekolteom koji nije puno toga skrivao. Čak je bacila i vjenčani buket.

Oživjela je trend nazvan sologamija, u kojem se samci vjenčavaju sami za sebe šaljući poruku društvu da im ne treba partner za sreću.

“Većini ljudi se to svidjelo i bilo im je zanimljivo gledati. Misle da se šalim, ali zapravo sam se odlučila vjenčati sama sa sobom! Čak su mi neke žene rekle da će to i one napraviti”, rekla je Galera i dodala da joj se udvaralo ‘hiljade’ muškaraca na Instagramu koji su joj ponudili brak, piše 24sata.hr

“Hvala, momci, ali nisam zainteresovana”, je njen odgovor na te ponude. Galera je priznala da su je na ovu odluku naveli problemi iz prethodnih veza, rekavši da ‘muškarci imaju poteškoća s vjernošću i predati se samo jednoj ženi. Oni žele nekoliko žena u isto vrijeme’.

“Volim biti prioritet i ja sam sama sebi prioritet”, izjavila je.

Uostalom, Galera je prije nekog vremena napustila mali grad u Brazilu kako bi postala influenserica u Sao Paulu – i čini se da joj to jako dobro ide.

Odvažna manekenka, koja često pozira izrazito oskudno odjevena, kaže da nije potpuno odbacila mogućnost da se jednog dana skrasi sa svojom srodnom dušom.

“Nikada se neću razvesti od sebe, ali ako se i pojavi prava ljubav, poželjeću proživjeti to iskustvo. Stavit ću partnera na drugo mjesto, prvo je uvijek rezervisano za mene”, objasnila je.

 

Ostavite komentar: