Nije se šišala 15 godina: Pogledajte kako ova žena izgleda kad pusti kosu FOTO

35-godišnju Rin Kambe prozvali su japanskom Zlatokosom zbog njene nevjerovatno duge kose koju nije ošišala 15 godina.

Žena iz Tokija kaže kako joj roditelji nikad nisu dopuštali da pušta kosu kad je bila dijete. Kad je odrasla, kaže da je odlučila preuzeti kontrolu nad svojom kosom i koristiti je kao “oružje za izražavanje”.

Kosu je posljednji put skratila prije 15 godina i sad je duga oko 177 centimetara, što je gotovo deset centimetara više nego što je ona sama visoka. Iako joj kosa ponekad smeta u jednostavnim zadacima poput presvlačenja, japanska plesačica i model rekla je da obožava svoju kosu te dodala da ona dobro sažima “ljepotu Azije”.
Rin kaže i kako je kosu počela puštati jer je željela zablistati na svoj način. Danas kaže da je mnogi ispituju je li joj kosa prava, no reakcije na koje nailazi su podijeljene. Dok su jedni impresionirani, drugi smatraju da pretjeruje, pa je neki zbog toga i vrijeđaju.

Iako je na meti hejterskih komentara na društvenim mrežama zbog svog neobičnog izgleda, Rin kaže da je naučila prihvatiti da svako ima pravo na svoje mišljenje, a kosu ne misli skraćivati, već ju je uspješno ubacila i u svoje plesne rutine.


Ostavite komentar: