Nevjerovatna scena: Djevojčica (6) pala s trećeg sprata, ustala i odšetala VIDEO

Nevjerovatna scena desila se u subotu naveče u ruskom gradu Tomsku nakon što je djevojčica (6) pala s trećeg sprata stambene zgrade, ali zahvaljujući sniježnom nanosu na travnjaku ispod, preživjela je i nije zadobila ozbiljne povrede.

Pad su snimile nadzorne kamere s obližnje zgrade i taj snimak je postao viralan na društvenim mrežama jer je svima bilo nevjerovatno da djevojčica nakon pada ustane i odšeta.

Ipak, djevojčica, čiji identitet nije objavljen jer je maloljetna, provela je noć na ispitivanju u bolnici. Kasnije je objavljeno da nije imala nikakve lomove, ali da je zabilježen blagi potres mozga i lakše tjelesne povrede.

Kako su naveli iz bolnice, noć je provela na intenzivnoj njezi, a sutradan je prebačena na redovno odjeljenje.

“Ljekari su uspjeli stabilizovati zdravstveno stanje malene pacijentice”, dodali su.

https://www.youtube.com/watch?v=FPJRpLxt_28&feature=emb_title

Na videosnimku se vidi kako djevojčica pada sa svog balkona i snažno udara u hrpu snijega.

Neko vrijeme je ležala na tom mjestu te je nakon toga ustala i uz napore preskočila manju ogradu hvatajući se za kuk koji je zabolio od pada. Zatim je otrčala u svoju zgradu iz koje je pala.

Lokalni mediji javljajiu da je zabrinuti komšija nazvao hitne službe nakon što je vidio pad. Ispostavilo se na kraju da je majka djevojčicu ostavila samu u stanu, ali na svu sreću izbjegnute su fatalne posljedice.Ostavite komentar: