Neugodno iskustvo nakon rakije: Australijska manekenka završila na zemlji VIDEO

Australijska manekenka Lusi Džejd prvi put u životu se suočila se sa rakijom koja ju je prilično očekivano – “uhvatila”. Djevojka nije bila spremna na posljedice pića kod kojeg sadržaj alkohola može da premaši čak i 60 odsto (obično iznosi 40 odsto), a povrh svega je još imala peh da ju je neto pratio kamerom tako unezvjerenu.

Zahvaljujući toj osobi, korisnici na TikToku dobro su se nasmijali, pa iz opisa videa saznali da se Lusi malo zaigrala s porodicom svog dragog.
“Ako vam gospođa nije Evropljanka, ne dopustite joj da pije rakiju sa vašom porodicom cijeli dan”, napisala je i otkrila da se punih sedam sati družila sa “babom” i pićem koje “zacjeljuje dušu”.
@lucie_jaidLucky my man was in the shed working on cars otherwise he would’ve seen how off chops I was after 7 hours with baba 😰 🤣

♬ original sound – LUCIE JAID 🤘🏼👽

“Draga, pustili su te da piješ raketno gorivo. Nama ti je uvijek beskrajno zabavno nagovoriti prijatelje koji nisu sa Balkana da probaju rakiju bez prethodnoga upozorenja, a sada znaš i zašto”, poručila joj je jedna djevojka u komentarima.

Ostavite komentar: