Neobičan slučaj: Osmogodišnja Milana ima momka i mamin blagoslov za vezu

Ukrajinu trese skandal nakon što je policija počela da istražuje slučaj 8-godišnje blogerke Milane Mile Mahanec koja se zabavlja sa 13-godišnjim dječakom, takođe blogerom, uz potpuni blagoslov majke Darje.

Malena Mila ima skoro sedam miliona pratilaca na platformi Likee, koja nalikuje TikToku, a popularna je među ruskom i ukrajinskom omladinom. S druge strane, na Instagramu je prati još pola miliona ljudi.

Ova osmogodišnjakinja ne samo da aktivno bloguje pod pokroviteljstvom majke Darje, već radi i kao dječiji model na brojnim revijama. Nedavno je na Instagramu, u sada već izbrisanom postu, objelodanila da je stupila u romantičnu vezu sa 13-godišnjim blogerom Pašom Pelom iz Moskve.

“Paša i ja smo sada par”, napisala je djevojčica.

Uprkos tome što je cijela priča tek nedavno privukla pažnju šire javnosti, čini se da njihov odnos traje već izvjesno vrijeme. Naime, oboje su na svojim storijima objavljivali fotografije na kojima se ljube, pa čak i spavaju u istom krevetu.

Na jednoj fotografiji vidi se kako su zagrljeni, dok Milana pere zube i to samo u donjem vešu. Kada su njihove fotografije postale tema medija u Ukrajini, a i šire, većina sumnjivih fotografija i videozapisa je uklonjena, a ostavljene su samo one gdje dječak i djevojčica nisu sami, ili su u uobičajenim situacijama.

Majke ove djevojčice Darja na Instagramu je objasnila da nije imala problem sa vezom svoje kćerke, kao i da je to “njihov život i da oni sami moraju da shvate šta i kako”. Ova mama se zbog svega našla na udaru brojnih kritika i negativnih komenatra, a neki čak idu dotle da zahtijevaju od vlasti da je procesuiraju i oduzmu starateljstvo, piše Avaz.

Ostavite komentar: