Ne košta ništa, a provjereno “radi”: Evo gdje treba da držiti novčanik ako želite više para

Trudite se i vrijedno radite, a rezultati izostaju?

Sigurno ste čuli da je prema feng šuiju vaš dom i kutak izobilja ključno mjesto za protok životne energije koja utiče na sve sfere vašeg života.

Tako je prema feng šui načelu, svaka kuća podijeljena na određene zone.

Neka je namijenjena za ljubav i blagostanje u domu, druga za udobnost i sreću, a treća za napredak na svim poljima, uključujući i finansije.

Zato ukoliko želite da povećate prihode i oslobodite u domu protok za energiju obilja, onda treba da obratite pažnju na mjesta na kojima čuvate ili štedite novac, kao i to gdje odlažete svoj novčanik.

U svakoj kući je jugoistočni sektor odgovoran za materijalno blagostanje.

I zbog toga baš u tom dijelu doma treba odlagati novčanik, i držati “kasicu prasicu”, koju ćete stalno dopunjavati.

Takođe, ovdje možete staviti i novac koji ste dobili za neke zasluge ili nova dostignuća na poslu, kako biste privlačili energiju za unapređenje i finansijski boljitak.

Jugoistočni dio doma koji je zadužen za povoljne finansije treba obogatiti i biljkama, pa feng šui stručnjaci savjetuju da u ovom dijelu doma treba držati drvo novca, zelene biljke ili ljubičasto cvijeće.

Element vode povećava efekat zone bogatstva

U jugoistočni dio doma postavite posudu sa vodom, mali akvarijum ili ukrasnu fontanu.

Možete koristiti fotografije koje prikazuju vodopade, duboke rijeke, mora i okeane.

Pored toga, ovaj dio doma ukrasite predmetima u zlatnoj i crvenoj boji, a možete stavljati i određene talismane poput feng šui figurica, akvarijum sa zlatnim ribicama ili jednostavno ukrasiti novčićima.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete ili ne želite da čuvate novac u jugoistočnom dijelu doma, onda novčanik i kasicu držite na takozvanim tačkama moći u domu.

To su mjesta u kući na kojima se vi najlepše i najprijatnije osjećate i koja zrače pozitivnom energijom.

 

Ostavite komentar: