Nastavnici plata bila mala, pa snimala filmove za odrasle: Učenici ih otkrili i dijelili među sobom

Nastavnica osmog razreda osnovne škole u Arizoni i njen suprug, koji je učitelj u četvrtom razredu, ostali su bez posla nakon što su učenici otkrili njihove snimke na stranicama OnlyFansa i razdelili ih među sobom.

Samanta Pir pod nadimkom Kloi Karter objavljivala je snimke koje su dijelom snimane i u učionici u kojoj je predavala, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je video na kojem je objasnila da su na drugi “posao” bili primorani jer su imali male plate.

– Moja djeca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih da radim dodatno bezbroj sati – kazala je pa objasnila da je počela da kreira sadržaj za Only Fans početkom ljeta kako bi pokrila sve izdatke.

– Došli smo do tačke gdje naša porodica nije mogla da preživi od dvije učiteljske plate. Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moji snimci nisu bili dostupni nikome u državi – kazala je Samanta koja je priznala kako je sadržaj snimaka u učionici, ali kako je to radila nakon nastave i vikendom dok nije bilo prisutnih učenika.

Nije jasno kako su se učenici dočepali sadržaja, ali neki roditelji objasnili su kako je nastavnica dijelila poveznice na svoju seks-stranicu na svojim profilima na društvenim mrežama, kao i da je na OnlyFansu upotrijebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala: “Ko želi da bude idući ljubimac svoje učiteljice?”

Nakon što je dobila otkaz, učiteljica je blokirana i na platformi Only Fans – navodno jer je snimala na javnom mestu – pa je osim bez svog stalnog posla, ostala i bez dodatnog.

Ostavite komentar: