Našla način da zadovolji potrebe: Radi od kuće da bi mogla varati momka

Sofi (32) iz Brajtona, ima mnogo veći seksualni nagon od svog dugogodišnjeg partnera Roba, koji je menadžer u teretani – pa je kako bi zadovoljila svoje želje i potrebe u spavaćoj sobi, odlučila uživati ​​u nizu afera.

Budući da on svaki dan mora biti na poslu, 32-godišnjakinji nije teško imati niz afera njemu iza leđa.

“Volim Roba svim srcem, ali naš seksualni život nije uzbudljiv, a meni treba puno više seksa nego njemu. Mislila sam da će na početku lokodauna zbog korone naš seks ‘oživjeti’, ali to se nije dogodilo”, kaže i dodaje da je to jasno pokazalo da nisu “najbolji par”.

Kad su ograničenja ukinuta Rob se vratio na posao u teretanu, a Sofi je nastavila da radi od kuće što se pokazalo kao prava prilika za dobijanje onog što je željela.

Prijateljica joj je predložila da se učlani na portal IllicitEncounters, vodeću britansku stranicu za afere, kako bi pronašla potencijalnog ljubavnika.

“Moja prva afera bila je s menadžerom restorana koji je želio seks više od svoje žene. Odmah smo se našli u seksualnim fantazijama i preko WhatsAppa smo se dogovorili za seks, umjesto za spoj, te je prvi put došao kod mene kući”, rekla je ona.

Sofi je bilo jako uzbudljivo imati seks tokom dana kad je trebala raditi. Toliko joj se svidjelo da je ubrzo započela i drugu aferu – s finansijskim savjetnikom.

“Radio je od kuće, isto kao i ja, dok je njegova žena svakodnevno putovala iz Brajtona u London”, objašnjava.

Sofina treća afera se dogodila ubrzo nakon prve dvije i to s muškarcem koji radi na građevini. Sofi se nada da će pronaći još oženjenih muškaraca kako bi zadovoljila sve svoje potrebe u krevetu.

Kaže da je novo istraživanje pokazalo da je seks za vrijeme posla najčešće “zadovoljstvo” koje sebii žene priušte piše Daily Star.

Ostavite komentar: