Može li bizarnije: Udala se za krpenu lutku, a sada objavila da čeka drugo dijete VIDEO

28.11.2023. | 07:12

Mejrivon Roka Morajes je privukla pažnju prošle godine nakon što je objavila da se “udala” za lutku muškarca i da su dobili “sina” Marćelina

Sada tvrdi da čekaju drugo dijete.

Ispričala je da će u decembru roditi kćerku i da će se zvati Marsela. Nedavno je organizovala zabavu otkrivanja pola djeteta te je pozvala 40 gostiju.

“Želela sam dječaka zato što sam čula da mi treba mnogo više novca i truda za odgajanje djevojčice. No, ova beba će i dalje biti dobrodošla i voljena”, kazala je za Dejli mejl.

Dodala je da je njen suprug Marselo jako srećan zato što je htio devojčicu. Očekivano, njene profile na društvenim mrežama su preplavili komentari.

 

“Mislim da je vreme da posjetiš psihijatra”, “Zašto niko ne pomogne ovoj ženi?”, “Šta radi njena porodica? Preduzmite nešto”, neki su od njih.

Mejrivon se prethodno požalila majci kako se osjeća usamljeno jer nema partnera. Iz tog razloga je njena majka odlučila da joj pokloni Marsela.

“Zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Napokon sam dobila muškarca sa kojim mogu ići na časove plesa. Moj život je dobio smisao”, izjavila je ona u razgovoru za magazin Need To Know.