Mirko čekao suprugu na stanici, ona iz voza izašla s ljubavnikom: Uslijedio je haos

U Hrvatskoj je na sudu epilog dobio slučaj iz maja 2021. godine kada je oko 21.40 sati Mirko (58) sa sinom (16) čekao suprugu (52) na stanici u Karlovcu da zajedno idu kući.

Međutim, Mirkova supruga je iz voza izašla u pratnji ljubavnika Zdravka (51).

Mirko je najprije vikao na Zdravka, a potom ga i fizički napao udarajući ga rukama po glavi. Sin ga je uhvatio za vrat i ugurao ga u čekaonicu i još ga udario nekoliko puta u predjelu lica.

Na sudu je Mirko sve priznao.

“Sve priznajem. Nismo očekivali da će doći sa ljubavnikom koji je prije više od godinu dana uspostavio ljubavnu vezu sa mojom ženom i stalno je nagovarao da dođe da živi sa njim. Jednog dana ona je prespavala kod njega i otad je supruga kod mene i sina dva dana nedjeljno, a kod ljubavnika pet dana”, ispričao je Mirko, prenosi “Danica.hr”.

Cijeli slučaj mu je ipak otvorio oči i naveo ga da preduzme konkretnije korake.

“Ponašanje supruge je za mene vrlo bolno jer me sramoti i tu situaciju znaju već svi u mjestu. Sad ću biti prisiljen da pokrenem razvod braka jer supruga očigledno ne može da se odluči sa kojim od nas dvojice želi da živi”, rekao je Mirko na sudu.

Prekršajni sudija Mirka je proglasio krivim i kaznio ga sa 20 dana uslovnog zatvora i novčano i na presudu ne može da se žali, piše “Danica.hr”.

Ostavite komentar: