“Majka mi je umrla…”: Žene otkrile zašto su varale muževe, a odgovori su zaista svakakvi

Razlozi koji mogu voditi do prevare bračnog partnera su bezbrojni, a mogu biti sitnica kao znatiželja ili pak dublji problem kao što su bračne nesuglasice.

Ekipa BuzzFeeda pitala je svoje čitaoce zašto su prevarili bračnog partnera, a odgovori su zaista svakakvi.

Evo nekih od njih.

1. “Majka mi je umrla, a muž mi nije pružio nikakvu podršku. Zamislite da ste pali najniže što možete u životu, a osoba koja bi vam trebala biti najveća podrška radi sve kako bi vam odmogla. Zato sam utjehu potražila na drugom mjestu i našla je na velikom spolovilu svog bivšeg.”

2. “Uhvatila sam muža da me vara s prostitutkama. Lagao mi je na pitanja na koja sam već znala odgovor. Željela sam iskrenost i nisam je dobila pa sam postala znatiželjna, priželjkivala pravdu i htjela sam se ponovo osjećati voljeno. Imala sam aferu s puno odličnog seksa i hemije koja mi je pokazala da zaslužujem puno više. Nisam ponosna, ali afera mi je pomogla da ponovo pronađem sebe.”

3. “Zatrudnila sam sa 16 godina i udala se za oca svog djeteta s 21. S 24 godine vratila sam se u školu i zapalila se za starijeg profesora. Jedne večeri pregledao je moj ispit i nešto je zaiskrilo. Na prvu je bilo nekako nevino, a onda je postalo baš napaljujuće. Zanimljivo, ali ta mi je afera popravila seks s mužem. Nakon dvije godine napokon sam odlučila prekinuti to, ali sam saznala da sam trudna. Obojici sam odvojeno to rekla i obojica su se složila da će biti uz mene što god bude. Na kraju sam izgladila stvari s mužem, ali ni danas, nakon tri godine, ne znam ko je zapravo otac djeteta.”

4. “Tri mjeseca nakon što sam rodila našeg sina muž mi se požalio da dobija premalo oralnog seksa. Prvi put sam bila majka i učila sam kako igrati sve svoje uloge, a i oporavljala sam se od carskog reza. Nekoliko sedmica kasnije saznala sam da je na oglasima našao neku ženu da ga oralno zadovolji. Trenutno idemo na bračna savjetovanja, ali vjerovatno ćemo se rastati.”

5. “Imala sam aferu pet mjeseci nakon vjenčanja. Odrasla sam u malom gradu koji nije imao LGBTQ zajednicu niti je bio senzibilan po tom pitanju. Uletjela sam u brak s tipom koji je odličan, ali mu jeporodica jako arogantna. Zatim sam se zaljubila u svoju šeficu čim sam počela raditi za nju. Povrijedila sam super tipa, ali ne žalim jer sad sa sigurnošću znam da sam lezbejka, a i izvukla sam iz situacije s njegovom porodicom koja bi vjerovatno postala jako toksična.”

Ostavite komentar: