Ljudi ne vjeruju šta čitaju! Profesor bizarnom objavom napravio haos na Tviteru FOTO

Ako ste korisnik Tvitera, vrlo je vjerovatno da ste u posljednjih nekoliko dana naišli na jedan mejl koji je postao viralan zbog bizarnih razloga.

Iako je mejl potpisan prezimenom, mnogi korisnici Tvitera su skeptični kada se radi o autentičnosti, ponajviše zahvaljujući bizarnim spletom okolnosti, koji je sličan zapletu u holivudskim filmovima. Naime, profesor je navodno preživio pucanje, korona virus i razvod braka – sve u par dana.

“Nažalost, moraću da odložim ispit i otkazati predavanje u četvrtak. Protivno mojim željama, upucan sam i završio sam u hitnoj pomoći. Takođe sam dobio korona virus i usred sam haotičnog razvoda. Konsultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati u ponedjeljak i srijedu. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedjeljka”, navodno je naspisao u mejlu profesor koji se potpisao kao Vilson.

Nakon što je vidio da je njegov mejl postao viralan na Tviteru, profesor se ponovo obratio svojim studentima:

“Izgleda da je moj zadnji mejl postao viralan. Hvala vam na obavještenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog korone. Ispit se i dalje održava u ponedjeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima”, poručio je navodno svojim studentima, prenosi Blic.

Kako se navodi, mejlove je na Tviteru podijelio jedan od njegovih studenata, a objave su skupile preko milion lajkova i više od 5.000 komentara, te i ako je možda plod mašte nekog kreativnog tviteraša, veoma dobro je zabavio čitavu planetu.Ostavite komentar: