Ljubavnica napravila grešku: Kako je Danijela saznala da je prevarena VIDEO

Danijela Ešer (31) čekala je dijete sa suprugom s kojim je bila u braku tri godine, ali samo nekoliko nedjelja prije nego što je trebalo da se porodi, saznala je da on ima aferu sa ženom koju je upoznao na Tinderu.

Naime, Danijela je mislila da joj je suprug poslao slatko, ljubavno pismo, da bi kasnije otkrila da ga je zapravo njegova ljubavnica poslala njemu, piše The Sun.

Nakon što je otvorila pismo i saznala istinu, trudnica je ostavila pismo na krevetu i odletjela svojoj porodici u Švedsku, gdje se i porodila.

„Tri nedjelje prije porođaja otvorila sam pismo koje je stiglo od njegove ljubavnice. Otkrila sam da moj voljeni suprug ima višemjesečnu aferu. Bio je u Amsterdamu u to vrijeme i pismo je stiglo iz Amsterdama, pa sam mislila da je to ljubavno pismo od njega za mene. Pretpostavljam da ona nije znala da će pismo doći prije njega, ali pogriješila je.

@daniellaeasher #cheating #divorce #grief #singlemom #momsoftiktok #breakup #singlemomlife #singleparent #mentalhealth #healing ♬ original sound – Still Silhouette

Kada sam pročitala pismo, poslala sam mu sliku pisma i u poruci napisala: ‘Ti si najveći kliše ikada'“, ispričala je Danijela.

Tvrdi da je nije zvao dok je bio u Amsterdamu, a kući se vratio nakon tri dana. S obzirom na to da je ona tada već bila na putu za Švedsku, nisu uspjeli da razgovaraju.

Kada su napokon stupili u kontakt, suprug joj se izvinio više puta.

@daniellaeasher Through all that pain came the biggest blessing and I can’t wait to step into 2023 the strongest version of myself as a single mama to my beautiful baby boy ❤️ #singlemom #momsoftiktok #singlemomlife #mentalhealth #singleparent #mentalhealth #healing #divorce #cheating #grief #breakup ♬ Goodbye – EuGene🔥

„Nikada nisam mislila da ću oprostiti prevaru, ali sam se toliko trudila da ponovno uspostavim brak jer smo sada ipak dobili dijete. Bili smo na savetovanju za parove i puno smo razgovarali mjesec dana. Međutim on nikada nije prestao da ima kontakt s ljubavnicom i lagao mi je. Dok sam se porađala, on je bio na putu s njom, sve je bila laž. Čak se usudio da me pita da budemo svo troje u vezi“, dodala je Danijela.

U međuvremenu, Danijela se razvela od supruga, a on je nastavio da živi s svojom ljubavnicom.

Ostavite komentar: