Ljekari i vatrogasci spasavali “muškost”! Bizarna igra pretvorila se u pravu agoniju

Bizarna igra jednog žitelja Pule, pretvorila se u pravu agoniju nakon što su pored doktora u bolnici, radi očuvanja njegovih polnih organa, morali da reaguju čak i vatrogasci.

Neimenovani muškarac srednjih godina iz Pule, u Hrvatskoj prijavio se u bolnici sa bolovima u donjem predjelu stomaka, nakon što je koristio prsten u koji je stavio polni organ i testise.

Kako piše Glas Istre, on je bio “zarobljen” predmetom od inoksa oko 18 sati, zbog čega su počeli da mu otiču polni organi.

Kada su bolovi postali nepodnošljivi usljed zaustavljanja cirkulacije, nesrećni Puljanin je morao da potraži pomoć ljekara. Prema navodima, nije poznato da li se on sam “igrao” ili je u pitanju bilo tematsko veče u kojem je učestvovalo više osoba.

Budući da je prsten napravljen od inoksa bio je izrazito tvrd i teško obradiv standardnom bolničkom opremom. Kako opšta bolnica u Puli nije imala alat koji bi mogao da isječe ili makar raširiti “igračku” za odrasle, morali su da intervenišu i vatrogasci iz Pule.

Proces je trajao dugih pola sata, predmet su sjekli na dvije strane, a pacijent je, navodi se, jedva ostao čitavih udova budući da je postojala realna opasnost da izgubi sve. Muškarac je bolnicu napustio na svoju odgovornost.

Doktor Predrag Mamontov, šef urološkog odjelenja pulske Opšte bolnice, rekao je kako je bilo sličnih slučajeva, ali da je ovaj, zbog samog izgleda prstena, upečatljiv.

– Bilo je svakojakih slučajeva, predmeta koje ljudi guraju u rektum ili uretru, pa smo svašta vadili iz debelog crijeva i bešike. Međutim, posljednjih nekoliko godina ta se brojka ipak smanjila. Sjećam se jednog gotovo istog slučaja, ali je tada prsten bio od plastike pa smo ga se s lakoćom riješili. Ovaj je bio od inoksa, i nije izgledao kao igračka, već kao dio nekog kamiona – zaključio je Mamontov na kraju razgovora.

Ostavite komentar: