Kupio listić od jedne funte i osvojio milione: Sve spiskao na piće, drogu i prostitutke

Majkl Kerol (38) imao je samo 19 godina kada je 2002. godine osvojio višemilionski Džek Pot nakon što je kupio listić od jedne funte.

Zloglasni dobitnik lutrije iz Belfasta, koji je svoje bogatstvo od 9,7 miliona funti spiskao na piće, drogu i bordele ponovno se vjenčao sa svojom bivšom ženom koja ga je napustila nakon što ju je prevario s prostitutkama, prenosi “24sata.hr”.

Jednom prilikom se pohvalio da je u krevetu imao oko 4000 žena.

Naime, dobitnik lota, koji je u vrijeme svoje pobjede radio kao maskota u Norfolku, potrošio je svoje cijelo bogatstvo na piće, drogu, brze automobile i seks zabave, te je do 2013. bankrotirao.

Dobio je prijavu zbog terorisanja komšija, a 2004. je bio osuđen na pet mjeseci zatvora nakon što se nije pridržavao naloga za liječenje od droge izrečenog u okviru kazne za posjedovanje kokaina.

Njegov računovođa upozorio ga je 2005. godine da je pao na posljednji milion, a u februaru 2006. bio je osuđen na devet mjeseci zatvora. Do februara 2013. godine proglašen mu je bankrot, te se preselio u hotel za beskućnike na tri mjeseca dok se borio s pronalaženjem posla.

Njegov rasipnički način života takođe je brzo okončao njegov brak sa suprugom Sandrom Aitken (38) koja ga je optužila da spava s prostitutkama, prenosi “Daily Mail”.

Nakon razvoda od Sandre,  nastavio je živjeti ekstravagantnim životom i pojavio se na sudu više od 30 puta, uglavnom u skupim sportskim automobilima.

Međutim, par se ponovo vjenčao tokom intimne ceremonije prošle nedjelje, a sada navodno žive mirnim životom u Belfastu.

Uprkos svemu što je prošao, izjavio je:

“Nije pošlo po zlu – bilo je to najboljih 10 godina u mom životu za jednu futnu. Ne žalim ni za čim”, prenosi “Daily Record”.

Ostavite komentar: