Kum ostao u šoku: Mladoženja udario mladu kada ga je pobijedila u igri VIDEO

Mladoženja je udario mladu na svadbi u Uzbekistanu nakon što ga je pobijedila u igri tokom zdravice. Novopečeni par je bio na bini kada je uslijedila zdravica, a onda i napad na mladu.
Mlada je pobijedila u jednoj igri, a kada je mladoženja shvatio šta se desilo, naljutio se i snažno udario mladu pesnicom u potiljak.
Šokirana i izbezumljena mlada je stavila ruku na glavu prije nego što je stigla da podigne vjenčanicu sa poda, a sa bine su je odvele dvije žene, prenosi Dejli mejl.
U međuvremenu, kum koji je stajao pored mladoženje je takođe izgledao šokirano prije nego što se nervozno uzvrpoljio dok je muzika nastavila da svira.
Mladoženja je ostao na bini, kao da se ništa nije dogodilo, zureći u goste koji su nekoliko trenutka prije toga navijali i bodrili par.

Nije poznato šta se dogodilo nakon prekida snimka.
Ceremonija vjenčanja je održana u Uzbekistanu. Ova zemlja ima istoriju ugovorenih brakova, iako su oni danas manje uobičajeni. Nejasno je da li je ovo bio ugovoreni brak.
Snimak sa vjenčanja iz ove zemlje je postao viralan, pa su mnogi na društvenim mrežama komentarisali mladoženjenin napad na mladu.
“Ovo je tužno. Nadam se da će moći da smogne hrabrosti da ga optuži i da ga pozove na odgovornost za svoje postupke”, glasio je jedan komentar.Ovo nije prvi put da snimak na kojem mladoženja napada mladu dolazi iz Uzbekistana.
Sličan snimak je privukao veliku pažnju javnosti 2019. godine. Mlada je zadirkivala mladoženju kada je trebao da proba svadbenu tortu. On ju je zbog toga udario toliko jako da je ona pala na stolicu iza sebe.Muškarac koji je stajao iza mladoženje ga je zgrabio dok jedan od šokiranih gostiju tješi mladu dok ona ustaje.

Ostavite komentar: