Kućica kod Novog Sada šampion “korona turizma” – FOTO

Noć u kući sa bazenom koštaće vas kao čitav aranžman u nekom hotelu u Grčkoj!

Ljetujte u svojoj zemlji , podržite domaći turizam – ove poruke samo što ne iskaču iz frižidera. Nije kao da imamo izbora – zemlje u kojima se nalaze omiljena ljetovališta Srba odavno su nam zatvorile vrata.

Čak i da nisu, ljetovanje u doba pandemije svakako predstavlja veliki rizik, na koji mnogi nisu spremni. Zato su se svi okrenuli najljepšim domaćim destinacijama, pa su tako kapaciteti na najljepšim srpskim planinama ili pored bilo koje vode odavno popunjeni.

Naravno, kada nema mora, a ni mjesta pored rijeke ili jezera, svako bi poželio barem jednu kuću sa bazenom. Ipak, ljeto je, zar ne? Ali, izgleda da će i to zadovoljstvo sada moći da priušte samo oni sa najdubljim džepom, ili oni kojima je baš stalo da potroše taj štek odvojen za more.

Ako imate Instagram, možda ste već vidjeli reklamu za ovaj smještaj kraj Novog Sada – “Riverside pool villa” je kuća koja se profilisala za proslave ili boravak, a ono što je njena najveća atrakcija je svakako bazen. Nalazi se na Kameničkom putu, a na njihovom sajtu se navodi da pored dnevne sobe, kuhinje i trepezarije na raspolaganju ima pet kreveta smještenih u tri sobe.

View this post on Instagram

‼17.jul ovaj petak slobodan‼

A post shared by KUĆA NA DAN (@riverside_pool_villa) on

View this post on Instagram

15.i 16.avgust dve noći slobodne‼ Subota i nedelja ‼🌞🏡

A post shared by KUĆA NA DAN (@riverside_pool_villa) on

Sve ovo djeluje kao idealno utočište za odmor ili proslavu sa malom ekipom u Srbiji – sve dok ne pitate za cijenu. Za jednu noć u ovom smještaju moraćete da izdvojite čak 500 evra! Čak i ako se trošak podijeli među društvom, i dalje je prevelik iznos, posebno jer ni hrana ni piće nisu uključeni u tu cijenu. Niti možete za jedan dan da se odmorite, niti vam je dovoljno da se samo okupate u bazenu. Cijena jedino ima smisla ako samo jednu noć nešto posebno slavite, ali čak i tada je za organizatora slavlja to veliki trošak. Naravno, govorimo o većini stanovništva koje ima niska ili prosječna primanja.

View this post on Instagram

Predivne preporuke za divan smeštaj na Zlatiboru @adamsplace.zlatibor ✅🖐🌞 Lokacija- Nalazi se 400m od samog jezera, tačnije
preko puta hotela Palisad. U Vili Elsa 1 koja je smeštena u
mirnoj i slepoj ulici, sa okolinom punom borova koja pruža
divan pogled sa naše terase.
🏡 Vila Elsa 1, pristup zgradi i njena okolina je bez nagiba i
stepeništa, pristupačna kako majkama sa kolicima i malom
decom tako i starijim licima. Poseduje dva lifta, i video
nadzor.
🏡 Privatan parking obezbeđen ispred zgrade, sa sistemom
rampe, tako da je Vaše mesto sigurno i Vama uvek na
raspolaganju.
🏡 U okviru apartmana, pored kamina za nezaboravne večeri i
aparata za kafu za divna jutra, tu je i krevetac i hranilica za
naše najmlađe goste, kao i predmeti za njihovu zabavu.
🏡Apartman Adam’s place je deo Mona priority kluba, što
omogućava našim gostima 15% popusta na usluge i
sadržaje u hotelu Mona, uz karticu koja Vas čeka u apartmanu🖐

A post shared by KUĆA NA DAN (@riverside_pool_villa) on

Ova kuća nije izuzetak – recimo, na obližnjoj Fruškoj gori, vikend u najjeftinijem smještaju sa malenim bazenom koštaće vas oko 11.000 dinara (oko 90 evra) , a ako želite nešto veće i luksuznije, cijene idu i preko 50.000 dinara (oko 420 evra).

 

Izvor:(Nova.rs)

 

 

Ostavite komentar: