Kuća iz filma “Sam u kući” se može iznajmiti: Evo koliko morate izdvojiti da ispunite dječački san

Ljubitelji filmske franšize “Sam u kući” moći će da ispune svoj dječiji san i provedu noć u čuvenoj kući u kojoj se dešava veći dio radnje filma iz 1990. godine, javio je Bi-Bi-Si.

Kuća, koja je u filmu bila dom porodice Mekalister, dostupna je za iznajmljivanje na jednu noć preko agencije “Erbienbi” (Airbnb).

Objekat se nalazi u području Čikaga i od 7. decembra se može rezervisati za 25 dolara. Uspješni učesnici moći će da prespavaju jednu noć u kući 12. decembra, a dozvoljeno je maksimalno četvoro gostiju.

Glavnog lika filma iz 1990. godine, Kevina Mekalistera, glumio je Mekoli Kalkin, a goste će dočekati Devin Retrej, koji je glumio Kevinovog starijeg brata Baza.

“Možda me ne pamtite kao naročito predusretljivog, ali sam odrastao i biće mi zadovoljstvo da sa vama za vrijeme praznika podijelim svoju porodičnu kuću – čak i moju picu. Samo pokušajte da ovaj put ne dozvolite da mi pobjegne moja tarantula Eksl”, citiran je Baz u saopštenju za medije.

Bi-Bi-Si dodaje da će se u kući nalaziti zamke, losion za upotrebu poslije brijanja, ogledalo “za vrištanje” prilikom ogledanja i brza hrana koja je bila popularna devedesetih.

Ostavite komentar: