Košta 2.000 KM i nije ni vodootporan: Gučijev “modni dodatak” na meti kritika FOTO

Poznati modni brendovi karakteristični su po neobičnim modnim komadima i dodacima koji se prodaju po paprenim cijenama, a jedan takav posljednjih dana naročito privlači pažnju.

Naime, u predstojećoj saradnji u kojoj su snage udružili Adidas i Guči, jedan od artikala o kojima se najviše priča je suncobran koji košta čak 1.290 dolara, odnosno 2.403 KM, a koji pritom nije ni vodootporan.

Suncobran sa ručkom u obliku slova G i dizajnom koji kombinuje logotipe oba brenda, dostupan je na web stranicama brendova, a mnoge je nasmijala činjenica da isti uopšte nije funkcionalan, što je potvrđeno i u njegovom opisu, prenosi Klix.

“Imajte na umu da ovaj predmet nije vodootporan i namijenjen je zaštiti od sunca ili dekorativnoj upotrebi”, stoji u obrazloženju.

Takođe, predstavnik Gučijeve službe za korisnike rekao je za pekinški časopis Caijing kako predmet ima “dobru kolekcionarsku vrijednost”, no da se ne preporučuje da se koristi kao kišobran.

Na društvenim mrežama već su osvanuli brojni komentari u kojima su se ljudi našalili na račun ovog predmeta.

“Dokle god sam siromašan, nikad me neće moći natjerati da kupim ovo”, našalio se neko.

Inače, predmet još uvijek nije u prodaji te se trenutno može jedino dodati na “popis želja”, a očekuje se kako će kolekcija Adidas x Guči zvanično biti dostupna 7. juna.

Ostavite komentar: