Koji je vaš broj: Datum kada ste se vjenčali otkriva kakav će vam biti brak

Datum kada zakazati vjenčanje zavisi od mnogo faktora. Pa čak i od toga kada je slobodna sala za vjenčanja, s obzirom da treba zakazati dosta unapred. Mnogi vole da sami biraju ovaj datum, prvenstveno zbog vremena kada žele da zasnuju porodicu.

Ukoliko ste u situaciji da sami birate datum kada god želite da se vjenčate, ti brojevi govore o vama kao paru i mogu biti predskazanje za vaš odnos u vašem daljem zajedničkom životu.

Možda imate neki baksuzan broj, pa ne želite da to bude baš na taj dan, a možda jednostavno vjerujete u shvatanja da svaki broj nosi određenu simboliku i da može da odredi sudbinu vašeg braka. Postoji vjerovanje da izabrani datum govori o vama i o tome kakav ste par.

Saberite mesec, dan i godinu vašeg venčanja, sve dok ne dobijete jednocifren broj.

Primjer: Ako je datum vjenčanja 21.6.1991, onda sabirate 2+1+6+1+9+9+9+1 što daje 39. Zatim saberite 3+9 što daje 12. I ostalo je 1+2, tako da je vaš konačan rezultat 3.

Ovo su značenja brojeva koje ste dobili kao rezultat:

Broj 1

Ovaj broj se vezuje za vrlo emotivne parove, ne samo za vaš cijeli odnos, već ste vrlo emotivni i pojedinačno kao osobe. Vaš cijeli odnos karakteriše romantičan duh. Možda ćete malo kasnije stupiti u brak nego što je uobičajeno, ali to ne narušava emociju koju imate jer ovim brojem vlada Sunce.

Broj 2

Ako ste izabrali broj dva ili datum koji sadrži taj broj, vi imate veliki potencijal da idete iz krajnosti u krajnost. Kako u ljubavi, tako i u svadbi. Možete napraviti svadbu sa 500 zvanica, a možete samo otići kod matičara da niko ne zna i vjenčati se. U ovoj vezi postoji mnogo strasti, te možete ići od ljubavi do mržnje. Ovaj par je sklon zamjeranjima i ljubomori, iako se sve bazira na velikoj ljubavi i dobrim namjerama. Bitno je izbaciti inat kao opciju iz ove zajednice.

Broj 3

Ovaj broj donosi moć, status i ugled. Imate potencijala za veliku porodicu, sa troje djece, pa i više. Ljubav je velika, ali koliko je ljubav, toliko su i svađe. Ego je veliki i kod jednog i kod drugog partnera, tako da će biti potrebno dosta vremena da se partneri međusobno ili ukrote ili dogovore kako bi mogli da zasnuju stabilan odnos. Vrlo često se predstavljaju u drugom svjetlu u javnosti, dok su između svoja 4 zida potpuno drugačiji.

Broj 4

Njihov odnos je skoro sudbinski. Odiše vjernošću i tradicijom. Odnosi su vrlo jasni i duboko utemeljeni, te ovaj par zajedno može svašta da postigne. Jedni prema drugom osjećaju veliku sigurnost, tako da je njihov mikro svijet koji gaje u svom braku je sve što im je potrebno i ne mare puno za okolinu.

Broj 5

Ovaj par je sklon avanturističkom življenju i promjenama. Ničega se ne plaše, uživaju u svojoj ljubavi i vole druženja. Vrlo su skloni promjenama posla, promjeni fokusa, pa čak i mjesta stanovanja. Međutim, sa ovim osobinama njihov odnos biće sve, samo ne dosadan. Seksualnost je izražena vrlo sa obe strane.

Broj 6

Ovaj broj simboliše Venera, koja je sinonim za emotivnost. Ovo je prava ljubav ispreplitana smjehom, suzama i iskrenim emocijama. Možda je senzualnost ono što najbolje opisuje ovaj odnos. Oni žude za međusobnim izrazima ljubavi i nikada im nije dosta pažnje i posvećenosti, te takav odnos može prerasti i u posesivnost.

Broj 7

Parovi koji su izabrali ovaj datum biće suočeni sa raznoraznim izazovima. Biće mnogo negodovanja od strane drugih za ovu zajednicu, te ovaj par treba da zasniva svoj odnos na velikom povjerenju kako ne bi neko uspio da im uništi odnos. Ne treba da dozvole da im se bilo ko miješa u njihov brak, već da žive u ljubavi i da ne obraćaju pažnju na okolinu. Razlog za oprez jeste da i pored velike ljubavi koja se vezuje za ovaj broj, vlada i povodljivost od strane oba partnera, zbog toga jedno drugom treba da budu najveća podrška.

Broj 8

Seksualnost je nešto što spaja ovaj par i oni će izražavati svoju ljubav svuda, kako privatno, tako i javno. Mogu puno toga postići zajedno i biti jednom drugom podrška i mogu biti zaista srećni. Postoji potencijalna opasnost što se tiče finansija, tako da bi bilo dobro pripaziti da ne ugrozite finansijsku stabilnost.

Broj 9

Ovo je jedan od onih duhovnih parova, koji duboke emocije ne vezuju sa nekim papirom, te oni neće pretjerano razmišljati o vjenčanju. Vjenčanje će se nekako spontano desiti kao rezultat tog dubokog odnosa i želje. Oni su tajnoviti, spontani i vrlo produhovljeni. Daju slobode jedno drugom i imaju puno razumijevanja.

Ostavite komentar: