Ko kaže da su žene loši vozači? Isparkirala iz gotovo nemoguće situacije VIDEO

07.03.2024. | 21:06

Za puno vozača paralelno parkiranje i isparkiravanje su noćna mora, posebno kada je parking mjesto malo, ili su automobili ispred i iza isuviše blizu.

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak koji prikazuje majstoriju isparkiravanja iz jedne upravo takve situacije na djelu.

Snimak je pregledan više od 17 miliona puta, a sasvim slučajno ga je zabilježila TikTok korisnica Abi koja je scenu vidjela sa prozora svoje kancelarije.

Video prikazuje ženu koja je uspjela da se isparkira, iako je izgledalo kao da je praktično “zarobljena” između dva automobila i jedva da je imala pet centimetara razmaka u odnosu na oba.

Žena sa snimka bila je riješena da joj to ne pokvari planove, bez oklijevanja uskočila je u svoj džip i otpočela seriju pomjeranja naprijed-nazad.

@abbyyysev View from the office was a nailbiter today #parking #views #dc #washingtondc #suspense #dcdrivers #mddrivers ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Ona je na koncu svega uspjela da se izvuče iz ove situacije, iako bi se malo ko usudio na ovakav manevar. TikTokeri su ovo prozvali “remek-djelom” isparkiravanja, a mnogi tvrde da se ni u ludilu ne bi upustili u ovakav poduhvat.

“Ovo je impresivno, ja bih samo sjela i plakala”, “Pozvala bih šlep-službu i čekala da ih odnesu”, “Trebalo je da udari nekog od ove dvoje, bez pardona”, “Nije teško, samo spori pokreti i mnogo strpljenja”, “Bez parking senzora ovo bi bilo nemoguće”, “Ovo je najgori košmar svakog vozača”, samo su neki od komentara, piše ŽenaBlic.