Ko će ugoditi ženama: Tražila razvod jer je muž previše voli i nikad ne viče na nju

Neidentifikovana žena iz indijskog okruga Sambhal u saveznoj državi Utar Pradesh nedavno se obratila šerijatskom sudu kako bi zatražila razvod od svog supruga s kojim je u braku 18 mjeseci.

Na upit da objasni svoj zahtjev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom i ona to ne može prihvatiti. Da stvar bude “gora”, suprug je kuvao i čistio za nju i pomagao joj u raznim kućanskim poslovima. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak, prenosi Index.hr.

“Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi u obavljanju kućanskih poslova. Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam se svađati s njim. Ne treba mi život u kojem se suprug u svemu slaže sa mnom”, izjavila je nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni svećenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtjev koji su opisali kao neozbiljan te zamolili bračni par da sami riješe svoje nesuglasice. No žena nije stala na tome. Nakon što je odbijen njen zahtjev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog vijeća, no i oni su odbili miješati se u njezin brak nakon što su je saslušali.

Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije napravio ništa pogrešno, već je samo želio biti savršeni muž. Inače, to nije prvi slučaj u kojem žena traži razvod jer ju je muž previše volio i nikad se nije svađao s njom. Sličan sluča lani dogodio u UAE.

Ostavite komentar: