Kao u sapunicama: Osvanuli plakati sa likom sveštenika – pisao udatoj ženi

Neko od mještana je po Sikirevcima kod Slavonskog Broda postavio plakate o svešteniku koji je sa udatom ženom iz župe razmenjivao poruke “sadržaja 18+”, a za sve je to saznao njen suprug i izašao s podacima u javnost.

Portal brodska.stvarnost.hr objavio je fotografije, a autor ovog plakata još je nepoznat. Na plakatu stoji slika svešenika uz natpis: “Seksualni razvratniče. Odlazi! Vrati pare!”. Plakat je postavljen na više lokacija u mjestu.

Podsjetimo, u opštini Sikirevci ovih je dana došlo do scenarija kao iz sapunica – lokalni svešenik uhvaćen je u aferi s jednom udatom mještankom.

Suprug mještanke Ivan Lepan pronašao je poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa župnikom. Obratio se nadbiskupiji i zatražio da župnika razriješe dužnosti momentalno.

“Moja supruga se njemu na ispovijesti požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Svešenik je to iskoristio, počeo joj se javljati, pisao joj je da je više ne gleda kao sveštenik, nego kao muškarac”, ispričao je za Index razočarani Lepan koji je poruke našao slučajno.

“Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na ‘grupnjak’, govorio joj da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorišćava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se svešenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao s 12 žena u mjestu”, dodaje Lepan.

Ostavite komentar: