Kakva ste osoba: Izaberite oko sa slike i saznajte šta vam stoji na duši

Sve što je potrebno da uradite je da odaberete oko sa slike koje vas najviše privlači i zatim pročitate šta taj izbor govori o vama.

Oko broj 1

Ako vam je ovo oko privuklo pažnju previše ste zatvoreni po pitanju emocija, a da toga niste ni svjesni. Trebalo bi da prestane da se krijete u svom zamišljenom svijetu i da dozvolite novim osobama da uđu u vaš život.

Podsvjesno potcjenjuje sebe i svoj trud, a svi oko vas vide koliko ste vrijedni i požrtvovani.

Oko broj 2

Izbor ovog oka ukazuje na to da nešto krijete u duboku u sebi. Veoma ste sposobni za toliko toga, ali ne dozvoljavate sebi da pokažete pun potencijal. Mnogo vremena vam prolazi u želji da se dokažete ljudima koje čak ni ne poznajete, a to ometa vaš napredak.

Fokusirajte se na sebe i krenite iz početka, jer vi zapravo samo želite da budete voljeni i prihvaćeni.

Oko broj 3

Ako vam je baš ovo oko privuklo pažnju trenutno se u vašem životu događa toliko toga, a vi ne znate kako da se nosite sa svim tim emocijama. Vaša podsvijest želi da shvatite da niste sami i da na kraju svakog tunela postoji svjetlo.

Sjetite se osoba na koje možete da se oslonite i priznajte im šta vam „leži“ na duši i sigurno će vam biti lakše.

Oko broj 4

Ukoliko osjećate povezanost sa ovim okom, previše ste opterećeni prošlošću. „Dižete zidove“ oko sebe da bi ste se zaštitili, ali to nije dobro po vas i vaše bližnje. Okružite se novim ljudima i okrenite svoj put ka budućim dešavanjima i ne okrećite se nazad.

Jasno je da nije lako, ali je to najbolje i najpametnije rješenje za vas i situaciju u kojoj se nalazite.

Oko broj 5

Izbor ovog oka sugeriše da ste osoba koja hrabro korača naprijed bez obzira na sve. Veoma cijenite svoj rad i trud što je dobro, ali ponekad gubite iz vida periferne stvari koje čine život srećnim.

Stoga, povremeno zastanite, odmorite i uživajte u običnim stvarima, jer to istinski i želite.

Oko broj 6

Ovaj izbor govori o vama da bezuslovno volite bližnje i da ste spremni da uradite sve kako biste ih usrećili. Dajete sve, a ne tražite ništa za uzvrat. Duboko u sebi imate potrebu da i vas neko voli, obasipa poklonima i pažnjom, ali to prećutkujete.

Vrijeme je da naučite da kažete „ne“ određenim ljudima i situacijama, jer ćete tako sačuvati sebe i svoj mir.

Ostavite komentar: